Dagliga uppdateringar om Miley Ray Cyrus!

Alla inlägg under maj 2012

Av Miley♥cyrus - 25 maj 2012 19:55

För att hedra Forbes Celebrity 100 årliga blodbad som kommer att fortsätta på onsdag när 2012 listan avslöjas, bestämde jag mig för att backa till 1999 då den förteckning som först började. Denna lista rankas om de totala belopp som gjorts sedan Forbes lista började 1999 ända till 2011, varje kvinna rankas endast baseras på åren hon var på listan läggas in en totalsiffran. Celebrity 100, som inkluderar film-och tv-aktörer, personligheter TV, modeller, idrottsmän, författare, musiker och komiker, är ett mått av underhållning-relaterade resultat och media sikt (exponering i print, tv, radio och online).

För att sammanställa våra resultat siffror talar vi branschens insiders, inklusive agenter, advokater, producenter och andra experter för att komma med en uppskattning av vad varje kändis tjänade mellan 1 maj 2010 och 1 maj 2011. Resultatet består av resultatet före bruttoinkomsten. Management, agent och advokat avgifter dras inte. Online exponering mäts med Google (GOOG - Nyheter - personer). Tryck nämner kommer från Factiva, och vi använder Lexis / Nexis att ta reda på hur många gånger varje stjärna nämndes på TV eller på radio. Vi kamma igenom dussintals tidningar från de senaste 12 månaderna för att räkna hur många gånger varje stjärna syntes på omslag. Twitter anhängare och fans mäts med Twitter och Facebook sökningar




10. Katy Perry – $89 million
9. Miley Cyrus – $98 million
8. Cher – $101.1 million
7. Taylor Swift – $165 million
6. Jennifer Lopez – $191.4 million
5. Lady Gaga – $204 million
4. Britney Spears – $234.7 million
3. Celine Dion – $279.5 million
2. Beyoncé – $352 million
1. Madonna – $373 million

Av Miley♥cyrus - 25 maj 2012 19:38

 

Fans har längtat efter att veta hur Miley Cyrus håller hennes perfekta figur efter att få en glimt av den 19-årige mannens super tonad mellangärdet - och nu Celebuzz äntligen har svaret!

Mari Winsor, stjärnans egen Pilates instruktör, gav nyligen oss 4-1-1 på de övningar Miley gör för att hålla hennes figur i form. De rör sig, som visas på Winsor Lower Body Pilates DVD finns på GaiamTV, består av att utöva midjan, glutes, skinkorna, och de inre och yttre lår för att säkerställa en maximal full effekt träning. Enligt tränare praktiserar Miley dessa rörelser sex gånger i veckan på sin studio i Los Angeles.

Läs vidare för hennes träning tips:

Hur får Miley dessa fantastiska abs? I Pilates är varje övning som du gör fokuserad på dina magmuskler, eller som vi kallar det i Pilates, ditt kraftpaket. Det finns särskilda övningar där du kan känna lite mer av en brännskada på detta område, men du ständigt använder dina magmuskler att behålla kontrollen över kroppens rörelser. Det 1-100 den dubbla ben stretch och kors och tvärs är alla avgörande för att skulptera din abs.

Den 100:

Ligg platt på rygg och ta med dina knän på bröstet och se till att nedre delen av ryggen är att tryckt i golvet. Handflatorna nedåt lyfter huvudet och axlar upp från mattan. Ta armarna rakt ner vid din sida, handflatorna nedåt. Räta ut benen till ett 45-graders vinkel roterar benen öppen från höften klämm benen och klackar tillsammans. Om du har en dålig rygg, böj knäna lite. Andas in genom näsan och räkna till fem sedan ut genom näsan och räkna till fem tills du når 100. Som du andas, pumpa armarna upp och ner 100 gånger hålla dem bredvid kroppen och parallellt med golvet.

Double Ben Stretch:

Ligga platt på rygg på mattan Vrid bägge knäna in till bröstet. Du bör kramar knäna genom att hålla på anklarna med båda händerna. Lyft huvud och axlar från mattan hålla dina axlar ner. Ditt huvud ska vara relativt nära knäna. Föreställ dig själv som stoppade in en magiker låda. Var så liten som du kan vara. Sträck benen ut till en 45 graders vinkel från kroppen, benen ihop och något roteras från höften så att du kan pressa hälarna tillsammans, som du utöka dina armar är helt rak genom huvudet. Håll dig övre delen av bålen stabil, dra magen i skuldror ner och nedre delen av ryggen på mattan. När du flyttar både armar och ben i motsatt riktning, andas. Andas ut när du använder din mage att dra ben och armar med styrningen tillbaka till den ursprungliga position i magiker rutan. Upprepa detta tio gånger. Varje gång du utöka dina armar och ben bort från ditt centrum, ge dig själv en utmaning och försöka nå och extra cm längre för att skapa mer längd i kroppen och mer arbete i kärnan.

Criss Cross:

Ligg platt på ryggen. Dina händer går bakom huvudet med ena handen ovanpå den andra, armbågarna öppna, axlar ner. Lyft huvudet och axlarna upp från mattan som din högra knä kommer in i ditt bröst och vänster ben är utsträckt ut på en 45-graders vinkel. Twist i midjan ta din vänstra armbåge mot ditt högra knä. Kom ihåg att vrida från midjan istället för att bara flytta armbågen mot knät. När du vrider på ena sidan hålla positionen för tre räkningar sedan växla till den andra sidan för tre räknas. Gör 10 reps.

Träningen i min nya lägre kropp Pilates DVD omfattar vad jag kallar "bakifrån". Ofta när vi ser på oss själva i spegeln, ser vi på oss själva framifrån, från sidan, men mycket sällan vi tittar på vad som finns bakom oss. Detta är en åsikt som oftast ses av alla andra, så min tanke var att göra ett träningspass omslutande allt mina klienter någonsin har begärt från midjan och ner: midjan, höfterna, de gluts, skinkorna de inre och yttre lår . Om det här träningspasset sker utan att stanna, kan det anses som en träning för hela kroppen och hjärt också. Om viktminskning är ditt främsta mål, glöm inte att gå på en diet plan tillsammans med träning. Förutom att släppa några kilo , kommer du att förlora definitivt inches och märker toning i musklerna.

Titta på videon nedan för att få en bättre känsla av drag. Celebuzz kommer också att ge bort en gratis 30-dagars prenumeration på GaiamTV senare i veckan - så titta in för din chans att vinna tillgång till fler Pilatesträning videor!

Av Miley♥cyrus - 25 maj 2012 15:16

 


Miley Cyrus avstår från att bära röda mattan klänningar med ett tåg när hon måste  behöva köpa dem eftersom alla har "sätta sin häl" genom den.

Den songstress drog blickarna till sig Billboard Music Awards på söndag bär en klyvning-Baring Jean Paul Gaultier jacka, som lämnade lite åt fantasin. Miley samarbetar med ekivokt look med Jacquie AIChE juveler och svartvitt Christian Louboutin klackar.

Hon avslöjade varför hon valt den mer strukturerade lår-skimming utseende.

"Det kommer att hända på röda mattan. Det är därför min pappa inte är här  just nu eftersom han alltid kliver på min klänning.  vi går inte längre på röda mattor tillsammans ", säger hon deadpanned i en intervju med Access Hollywood.

"Det finns alltid en Frickin" hål i den när du är på röda mattan. Du lämnar här att behöva köpa något eftersom alla har lagt sina hälen på baksidan av ditt tåg. Jag har lärt mig! "

Miley har förklarat inspirationen bakom henne annorlunda utseende. Den fantastiska stjärnan bygger på vissa trogna tillbehör till förstärkaren upp hennes garderob val.

"Jag trodde bara att jag älskar vitt på en vit matta. Jag trodde det skulle vara roligt. Jag gillar att det är lite pojkaktigt men ändå feminin ", sa hon, innan förklarar sitt guld halsband tillbehör.

"Denna kedja kommer bokstavligen aldrig  bort. Jag arbetar i detta. "

Miley har skurit ett smalare siffra på slutet. Den 19-årige stjärnan har förklarat sin träningsrutin.

"Jag älskar Pilates - det är fysisk och psykisk hälsa, som är uppenbarligen mycket viktiga. Du får självklart en bra träning, men mentalt är det bara skönt att gå in och helt meditera. Det är du en timme till någon galenskap. Det är fantastiskt ", sade hon.

Av Miley♥cyrus - 24 maj 2012 23:01


Hon hade huvudrollen i Disney-serien "Hannah Montana", sålde 12 miljoner skivor har tjänat nästan 100 miljoner euro och är bara 19-år gammal! Nu Miley Cyrus kommer till en biograf nära dig med 'LOL - Laughing Out Loud "(31 maj) I en intervju med BILD hon tog" Happy "hennes några veckor gammal hund, en rottweiler-Beagle-Mix.

B: Är detta din nya man på din sida? (Happy)

M: (skrattar) Är han inte söt? Jag räddade honom för ett tag sedan. Han är alltid med mig nu, har Liam fått hålla honom en gång.

B: Du har varit tillsammans din pojkvän Liam Hemsworth för de 3 senaste åren nu. Vad har varit den mest romantiska sak han någonsin gjorde?

M: Jag älskar att skriva brev. och Liam behåller dem alla. Det är verkligen gulligt, eftersom vanlitvis vi tjejer bara göra det "vi åt choklad tillsammans, låt oss hålla the box".

B: Kommer du ihåg din första dag?

M: Det var konstigt att vi sköt en film. Vår första dag var kyssa scenen. Jag sa direkt efter det fantastiska jag skulle älska att komma igen i morgon och i övermorgon. Förhoppningsvis kommer det att finnas en andra del!

B: Det var en kort bryta upp mellan dig och Liam ...

M: Liam och jag separat för en månad. Eftersom vi jobbade mycket och tänkte att det inte skulle träna med vår relation. Men vi förstod att vi måste jobba på det om vi vill vara tillsammans.

B: Vad tror du blir nästa steg?

M: Vi älskar varandra mycket men vi jobbar mycket. Just nu vill vi bara ha ett privatliv så mycket som möjligt. Vi har fem fantastiska hundar och vi är glada. Vi har också redan etthus och lever tillsammans i Los Angeles, men vi tänker inte på barn!


B: Kommer du ihåg din första kärlek?

M: Ja han vände ner mig. Det var den värsta känslan i världen, känner att du måste kräkas.

B: Har en pojke någonsin använt dig för något?

M: Ja i sjuan, det var en kille jag har varit helt förälskad i. Men han talat aldrig till mig. Men då när  min TV Show kom ut och vi daterat varandra, plötsligt vände han sig ner mot mig bara för att säga att han bröt upp med Miley Cyrus.

B: har du velat ha  hämnd på ditt ex?

M: Min pappa har alltid sagt, framgång är det bästa hämnden och jag ser det precis som det också. Jag sa till mig själv jag kommer att skriva en låt om det och det kommer att bli en hit. HA! f ***  you!

B: Du hade en privat lärare i åttonde klass.

M: Ibland frågar ja mig själv hur det skulle ha varit om jag var en kommunal skola som tonåring. Men jag är en sådan kreativ person skulle det vara svårt för mig att sitta 8 timmar i ett klassrum.

B: Vad skulle du säga till unga tjejer, som vill leva din dröm?

M: Det är svårt att växa upp framför alla. Du måste vara stark, och att vara ärlig vet  jag inte ens om ja  vill att min lillasyster att ska  vara i den här branschen. Mina egna barn kommer inte att vara skådespelare!

Presentation

   

Namn: Miley Ray Cyrus

Döptes till: Destiny Hope Cyrus

Född: 23 November 1992 (21 år)

Bor: Los Angeles, Californien, USA

Mest känd för: Hannah Montana serien på Disney Channel

Skivbolag: Hollywood Records

Status: Singel

Miley kalender

 Bangerz tour datum:

14/02 - Vancouver, BC BC Pepsi Live @RogersArena

16/02 - Tacoma, WA TacomaDome

20/02 - Anaheim, CA Honda Center

22/02 - Los Angeles, CA Staples Center

24/02 - Oakland, CA Oakland Arena

25/02 - San Jose, CA SAP Center

27/02 - Phoenix, AZ U.S. Airways Center

01/03 - Las Vegas, NV MGM Grand Garden Arena

04/03 - Denver, CO Pepsi Center

06/03 - Omaha, NE CenturyLink Center

07/03 - Chicago, IL Allstate Arena

09/03 - Milwaukee, MI Bradley Center

10/03 - St. Paul, MI Xcel Energy Center

12/03 - Dallas, TX American Airlines Center

13/03 - Tulsa, OK BOK Center

15/03 - San Antonio, TX AT&T Center

16/03 - Houston, TX Toyota Center

18/03 - New Orleans, LA New Orleans Arena

20/03 - Tampa, FL Tampa Bay Times Forum

22/03 - Miami, FL American Airlines Arena

24/03 - Orlando, FL Amway Center

25/03 - Atlanta, GA Philips Arena

29/03 - Montreal, QC Bell Center

31/03 - Toronto, ON Air Canada Center

02/04 - Boston, MA TD Garden

03/04 - East Rutherford, NJ IZOD Center

05/04 - Brooklyn, NY Barclays Center

07/04 - Charlotte, NC Time Warner Cable Arena

08/04 - Raleigh, NC PNC Arena

10/04 - Washington, DC Verizon Center

12/04 - Detroit, MI The Palace Of Auburn Hills

13/04 - Columbus, OH Shottenstein Center

15/04 - Kansas City, KS Sprint Center

16/04 - St. Louis, MO Scottrade Center

18/04 - Nashville, TN Bridgestone Arena

19/04 - Louisville, KY KFC YUM! Center

22/04 - Philadelphia, PA Wells Fargo Center

24/04 - Uniondale NY Nassau Coliseum

02/05 - Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome

04/05 - Antwerp, Belgien - Sportpaleis

06/05 - London, UK - O2 Arena

10/05 - Leeds, UK - First Direct Arena

12/05 - Glasgow, UK - Hydro

14/05 - Manchester, UK - Phones4u Arena

16/05 - Birmingham, UK - NIA Birmingham

19/05 - Belfast, UK - Odyssey Arena

20/05 - Dublin, Irland - O2 Arena

23/05 - Montpellier, Frankrike - Parks & Suites Arena

24/05 - Lyon, Frankrike - Halle Tony Garnier

26/05 - Cologne, Tyskland- Lanxess Arena

28/05 - Oslo, Norge - Telenor Arena

30/05 - Stockholm, Sverige - Globen

01/06 - Helsingfors, Finland - Hartwall

04/06 - Köpenhamn, Danmark - Forum Copenhagen

06/06 - Frankfurt, Germany - Festhalle

07/07 - Zurich, Schweiz - Hallenstadion

 

Senaste projekt


 Bangerz

Typ: Album

Status: släpps 8 oktober 2013

 

We Can't Stop

Typ: Single 

Status: Släpptes 3 juni 2013

Wrecking Ball

Typ: Single

Status: Släpptes 25 augusti 2013

Miley: The Movement

Typ: Dokumentär

Status: På MTV 4 oktober

 

 

Senaste instagram bilder

Senaste nyheter

Kategorier

Arkiv

Translate

Sök i bloggen

Viktigt!

Jag har ingen som helst kontakt med Miley eller hennes familj. Detta är en fansite för fans i Sverige & andra länder. Jag ansvarar inte för felaktig information.

Det är copyright på bilderna och ingen får ta något utan att fråga.

Länkbyten

Undrar du något?

103 besvarade frågor

Kontakt

Mail: miley_world@hotmail.com


Skapa flashcards